134KM Skateboard Ultra Marathon

Date:  23 of Sep

What: 134 km on a skateboard.

Wait what: yes…134 km…GO

 

Danish Press release: 

Lørdag d. 19 august 2017 afholdes for andet år i træk CPH BHRO 134KM Skateboard Ultra Marathon – en fundraising event til fordel for Big Heart Rosenlund (BHRO) på Lolland.

Sidste år satte medstifteren af Stranges Skateboardskole og stifteren af Big Heart Skateboarding Carlos Veloso-Strange, samt Herbert Mirón, Daniel Dios Pena Osmann, Constantin Foertner og Will Coffey, igang fra CPH og nåede over Storstrømsbroen/100KM inden at solen gik ned.

I år skal alle 134KM gennemføres!

Formålet er at sprede kærligheden til skateboarding og indsamle penge til den kommende Multipark på Big Heart Rosenlund, som ligger på det smukke Lolland. National Platform for Gadeidræt har allerede bevilliget kr. 100.000 til projektet og vi arbejder videre op i mod kr. 1.000.000.

Alle er velkomne til at deltage, enten på hele turen eller på dele af turen, som deltager eller tilskuer. Tag blot din telefon, åben Google Maps og tast følgende Start og Slut destinationer ind (vælg cykel ruten):

START kl. 09:00 (mødes kl. 08:30)
Big Heart Huset, Prinsesse Maries Allé 1, 1908 FRB C.

SLUT kl. ca. 20:00.
Big Heart Rosenlund, Rosenlundvej 1, 4990 Sakskøbing.

Den eneste afvigelse er at vi, når vi ankommer til Sakskøbing, kører ned af Saxes Alle – Nystedvej – Krenkerupvej, forbi Krenkerup Gods og så ind ad Hydesbyvej. Vi opdatere jævnligt mht. vores position her på FB.

Efter ankomsten, ca. kl. 19, til Big Heart Rosenlund holder vi skate Jam i laden og inviterer alle til at tage forfriskninger og snacks med, så vi kan få en god aften sammen.

For deltagere er der mulighed for overnatning på Rosenlund Retreat.

Vi håber på godt vejr, stærke ben og medvind på den skønne tur!

FUNDRAISING.
Vi vil være rigtig glade for ethver støtte vi kan få til projektet! Via MobilePay kan du sende dit bidrag til 42 42 72 72 – husk at skrive “Til Big Heart Multipark – Rosenlund”, alle beløb er velkomne!

Tusind tak!

Vi ses på lørdag d. 23 Sept!
CPH BHRO 134 & Big Heart Skateboarding ♥

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *