Nørrebro Shawarma Championship

13920439_1295290650484139_8352127104014862081_o

INFO, it is in danish.

 

IT’S ON…! For fjerde år i træk skal der dystes om titlen som Nørrebros shawarmamester nr. 1 – og i år gælder det ikke kun Nørrebrogades shawarma-restauranter, men hele Nørrebro! ♕ ♕ ♕

Over 700 har nomineret og her er jeres favoritter og dermed årets 15 kandidater til Nørrebro Shawarma Mesteskab 2016:

Afandi Kebab // Dürüm Symfoni // Take and Eat // Shawarma House Nr. 1 // Konya Kebab // La Centrale // Durum Bar // Sheik Shawarma // Kösem // Kebabistan // Limar // Falafelkælderen // Liban Cuisine // Alanya Kebab // Safir Kebab

På lørdag kårer vi årets vinder i Fyensgade v. Runddelen! ♕ ♕ ♕ For at deltage som smagsdommer på gaden skal man have en stemmeseddel. Stemmesedlerne udleveres vanen tro efter først-til-mølle-princippet kl. 12.00 – i år i Fyensgade ved Nørrebros Runddel. Det hele er gratis og alle over 13 år kan være med til at afgøre, hvem der tager prisen som bydelens bedste shawarmarestaurant 2016. Det er en god idé at være i god tid, hvis man vil være sikret en stemmeseddel.

Her er programmet for dagen:
12.00 // Udlevering af stemmesedler (750 stk.)
12.00-15.00 // Smagsprøver i de 15 restauranter
15.00 // Sidste frist for indlevering af stemmesedler
15.00-16.00 // Koncert med Zukanovic / AC / Hess
16.00 // Vinder af Nørrebro Mesterskab i Shawarma kåres!
16.30 // Slut ♥

Diskantlyd sørger for stemningen hele dagen i Fyensgade. Vores venner fra Nørrebrew Maté Maté giver en gratis Maté Maté til de første 250 i køen. Kølsters Tolv Haner kommer forbi med øl, Lui laver latter, Muhabeth sælger kaffe, the og kage og i år kan du lave din helt egen shawarma-t-shirt hele dagen hos Makershirt!

I år er der 3 ruter med 250 smagsdommere på hver:
▶ Rute 1: Ydre Nørrebro
▶ Rute 2: Indre Nørrebro
▶ Rute 3: Cykelruten på tværs af Nørrebro

Frem til den 20. september kan du stemme på dine tre favoritter blandt de 15 nominerede restauranter til årets Nørrebro Mesterskab i Shawarma – vi trækker lod om tre shawarma-t-shirts blandt jer, der stemmer.

Vurdér restauranterne ud fra 3 kriterier:
A. Shawarma’en
B. Tilbehør, fyld og brød
C. Service og atmosfære
Og hvilken af de 15 restauranter, der laver de bedste chili!

Du stemmer her: noerrebrolokaludvalg.kk.dk/shawarma
(man kan kun stemme én gang)

NYE KONKURRENCE-REGLER
Derefter foregår konkurrencen nu i tre dele:
▶ en online afstemning ugen op til
▶ et udvalgt ekspertpanel der smager alle 15 steder
▶ det vante gadepanel med flere hundrede smagsdommere

Nu vil vi nemlig sikre at de spisesteder, der altid præsenterer en rigtig god shawarma hele året rundt bliver belønnet med point, og at det hele ikke afgøres af, hvem der har flest venner. Hver del udgør 1/3-del af den samlede score.

TANKERNE BAG
Med mesterskabet hylder vi Nørrebros ubestridte egnsret. Vi giver bydelens restauranter mulighed for at vise deres særpræg frem med stolthed og lære hinanden at kende – og støtter op om erhvervslivet på Nørrebro ved at starte traditioner på tværs af bydelen, som gør det attraktivt at drive forretning og som giver nye oplevelser af Nørrebro.

Det er Nørrebro Lokaludvalg og KulturN, der står bag arrangementet ♥

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *